Welcome to Our Community

Wanting to join the rest of our members? Feel free to sign up today.
Problems visiting our website? send a mail to tech@houseofpainserver.com

bots on server

Discussion in 'Off Topic' started by spike, Jan 5, 2019.

  1. spi

    spike New Member

    Joined:
    Jan 5, 2019
    Messages:
    19
    Likes Received:
    20
    hi am trying to get bots on my home server i did every thing i know there is but when i start up my server
    and add bots to it it says,
    clientDisconnect: 16
    broadcast: print "Sadman Insane timed out\n"
    thats from the game console but when i start up sof2mp game in list i see the bots,
    but when i connect into the game server i dont see the bots,
    can some 1 please help me with this, i will be so thinkfull
     
  2. BlastorZ

    BlastorZ Administrator
    Administrator S-Admin Clan Member System Operator

    Joined:
    Sep 19, 2015
    Messages:
    1,175
    Likes Received:
    342
    What mod are you running? Try 1fx.

    On the mapcycle file, use something like this:

    map0
    {
    Command "map mp_jor1;set g_gravity 720;kick allbots;exec bots_ctf.cfg"
    cvars
    {
    g_gametype "ctf"
    timelimit "30"
    scorelimit "0"
    availableWeapons "22222222222222000202"
    g_speed "320"
    g_addBotsFast "1"
    bot_enable "1"
    bot_minplayers "4"
    }
    }
     
    #2 BlastorZ, Jan 7, 2019
    Last edited: Jan 7, 2019
  3. spi

    spike New Member

    Joined:
    Jan 5, 2019
    Messages:
    19
    Likes Received:
    20
    thank you i will try it and see will let you know if it worked by the way am useding Rocmod 2.1 c
     
  4. spi

    spike New Member

    Joined:
    Jan 5, 2019
    Messages:
    19
    Likes Received:
    20
    thank you i will try it and see will let you know if it worked by the way am useding Rocmod 2.1 c
     
  5. spi

    spike New Member

    Joined:
    Jan 5, 2019
    Messages:
    19
    Likes Received:
    20
    Hi BlastorZ i tryed what you said but it did not work, are there a next way i can get it to work am useding
    Rocmod 2.1 c i allso did the sof2SDK codes to get the bots ping to show in game
    what elce can i try?
     
  6. old

    old player New Member

    Joined:
    Nov 25, 2018
    Messages:
    15
    Likes Received:
    2
    if you use rocmod make sure you have the right qvm file that allows bots
    add this to your server cfg file
    seta bot_enable "1"
    seta bot_minplayers "4"
    seta g_botskill "3"
    thats all you have to do the bot will auto join
    add kick bots to map cycle to all maps
    command "map mp_shop2;kick allbots"
    this is what i used and it works fine
    you can use rocmod to make bot routes wnt i have made a lot of custom bot routes with it there should be doc on how you do i in rocmod some where if not i will try to find it and post it hear
     
  7. BlastorZ

    BlastorZ Administrator
    Administrator S-Admin Clan Member System Operator

    Joined:
    Sep 19, 2015
    Messages:
    1,175
    Likes Received:
    342
    spike, that config is for 1fx, the mod we use (players can use just rocmod to play tough). So, that's the config we have and the only one i'm familiar with. For just rocmod, just google it, should have some turotials about it.
     
  8. spi

    spike New Member

    Joined:
    Jan 5, 2019
    Messages:
    19
    Likes Received:
    20
    I used the qvm file from the sof2SDK after i compile it
    and the bots was connecting but they was not in game it was saying bot time out
    and that there was not mutch slots
     
  9. old

    old player New Member

    Joined:
    Nov 25, 2018
    Messages:
    15
    Likes Received:
    2
    try a different qvm to see if that works .big brother bots there are 3 qvm files there to down load 1 with bots 1 without bots and 1 other one
    put your slots to 32 or so . try with one of these qvm files if it works then it is your qvm it is missing some code for bots.
     
  10. spi

    spike New Member

    Joined:
    Jan 5, 2019
    Messages:
    19
    Likes Received:
    20
    where can i get big brother bots to download
    can u give me a link or upload it for me if you can, am so thankfull to you man i hope every thing gos well
    with me geting this to work.
     
  11. old

    old player New Member

    Joined:
    Nov 25, 2018
    Messages:
    15
    Likes Received:
    2
    use the second qvm file i know it works because i have used it
     

    Attached Files:

  12. spi

    spike New Member

    Joined:
    Jan 5, 2019
    Messages:
    19
    Likes Received:
    20
    thank you man i will try it now.
     
  13. spi

    spike New Member

    Joined:
    Jan 5, 2019
    Messages:
    19
    Likes Received:
    20
    can you please give me your whole rocmod, folder that way i think i will have every thing
    thank you.
     
  14. spi

    spike New Member

    Joined:
    Jan 5, 2019
    Messages:
    19
    Likes Received:
    20
    hi the big brother bots qvm file worked thanks to you so mutch man
     
  15. old

    old player New Member

    Joined:
    Nov 25, 2018
    Messages:
    15
    Likes Received:
    2
    This is how to make bot routes doc .make a copy of game server that runs bind the keys for waypointing save etc and make a bat file
    this doc is the only one i found a long time ago .But once set up it is very easy to make bot routes
     

    Attached Files:

  16. old

    old player New Member

    Joined:
    Nov 25, 2018
    Messages:
    15
    Likes Received:
    2
    Blaster if you want i will make bot routes just let me know what maps .I can not find the ones a made sorry
     
  17. spi

    spike New Member

    Joined:
    Jan 5, 2019
    Messages:
    19
    Likes Received:
    20
    Hi i will be so thankfull if you can make for me,
    the maps i wont is jor1 finca shop2 shop kam5 kam3 hos1
    i wont all to be ctf, thank you so mutch my friend this means a lot to me
    can you make the bots more real, like to lean and shot at the same time
    and jump and tro nads and so on, in MDK and Roxgameing servers i see the bots
    do all this i think thats realy cool, can you do this for me please i know this may take some time but i realy like this game and i realy wont to have fun, i am leaning more about this game
    every day, thank you somutch agean.
     
  18. old

    old player New Member

    Joined:
    Nov 25, 2018
    Messages:
    15
    Likes Received:
    2
    download fx mod the bot routes are there for the rest i can not help you it is coded into the qvm file
     
  19. spi

    spike New Member

    Joined:
    Jan 5, 2019
    Messages:
    19
    Likes Received:
    20
    ok thanks
     
  20. BlastorZ

    BlastorZ Administrator
    Administrator S-Admin Clan Member System Operator

    Joined:
    Sep 19, 2015
    Messages:
    1,175
    Likes Received:
    342
    We have routes for almost every map Old player. No need for extra ones, thanks for the offer.
     

Share This Page